Jenama Deka

Hati hati semua banyak kejadian bilah kipas patah

Ada yang guna kipas jenis ni ke dekat rumah?hati² ye..bilah kipas ni boleh patah dengan sendirinya..sebelum ni saya perasan ada yang post dekat group deko-deko, bilah kipas rumahnya patah tetiba.saya macam tak percaya juga sebab macam pelik, macam mana boleh patah dengan sendiri kalau tak ada yang ketuk, bila dah kena dekat diri sendiri, barulah saya percaya, ianya bukan rekaan, tapi betul-betul boleh berlaku..kipas yang saya guna ni jenama Deka.betul-betul patah, bukan skru tercabut ye..boleh tengok dekat gambar yang saya attach seterusnya.

 

Tengah malam tempohari, anakanda Damia Husna ketuk bilik kami, bagitahu daddy dia yang kipas dapur ini tertanggal sendiri.dia terkejut sebenarnya dengar bunyi benda jatuh.mujur masa kejadian, kipas tak berfungsi.kami semua dah tidur.saya cuma risau jika sedang berfungsi, tiba-tiba patah bilahnya..?Nauzubillahhiminzalik..

 

Alhamdulillah..Allah lindungi kami semua.cuma kepada yang memasang kipas jenis macam ini, harap berhati-hati ye..

.

Sumber  : Sarina Basir

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3023468411313188id=1574103866249657


admin JMrelax

11 Blog posts

Comments
Zatil Hanan 14 w

Kat mana ni bos

 
 
admin JMrelax 14 w

Kongsikan

 
 
admin JMrelax 14 w

Bahaya